Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

24 Şubat 2012 Cuma

Fırında Levrek

Karadenizli olduğumuzdan heralde ailece pek severiz balık yemeyi.Pazar günleri bizim balık günümüzdür.Sadece bizim değil tüm apartmanın balık günüdür. 1 den 15 kadar her katta farklı bir balık kokusu olur, malum Beylikdüzü pazarı pazar günü  :))
 Bu balıkları kızımla beraber Kevser ve Aslı için hazırlamıştık.Çok keyifli bir akşamdı. TEŞEKKÜRLER  ...

 Malzemeler
7 adet levrek
2 patates
3 havuç
limon 
soğan 
zeytinyağı 
Fırın tepsimize yağlı kağıt serilir. Üzerine balıklar,dilimlenmiş patates,havuç limon ve soğan koyulur.fırça yardımıyla üzerlerine zeytinyağı sürülür. Yağlı kağıtla kapatılır. 200 derece fırında 30 dk pişirilir. 


4 yorum:

fatma krbyz dedi ki...

azracım ellerine sağlık..lewreklerde süper görünüyor ımmMmm :>

ÖZLEMCE dedi ki...

:))

neslim dedi ki...

hamaratlıkta üstüne yok anasının kızı nolcak..:)

ÖZLEMCE dedi ki...

ama balıklara yağ sürme işlemi yaklaşık olarak 15 dk sürdü :))