Malzemeler
250 margarin (sana hamur işi)
1 bardak pudra şekeri
aldığı kadar un
Yumuşamış margarin pudra şekeriyle iyice karıştırılır.Daha sonra un ilave edilir. Ben genelde kurabiye hamurları yoğun yaparım daha iyi sonuç alırım.Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılır. İstenilen şekil verilir ben iki şekilde yaptım.Un kurabiyesinin klasik görüntüsünü çatalla yaptım.160 derece fırında altı hafifi pembeleşinceye kadar pişirilir.
3 yorum:
bugün bu tarifi denicem özlemcim..malzemesi yok denecek kadar az..hihihi..uğraştırmıcak beni.:)))
bugün bu tarifi denicem özlemcim..malzemesi yok denecek kadar az..hihihi..uğraştırmıcak beni.:)))
Kurabiyenin hamuru yogun olsun yoksa yayilir
Yorum Gönder